Başarılarımız< Geri dönün

31.3.2015

İELEV’ in sesi “fiestalonia golden voices of montserat” daydı

İELEV Özel 125. Yıl Özel İlkokulu/Ortaokulu Korosu “İspanya Barcelona Lloret de Mar” da 22-26 Mart 2015 tarihleri arasında düzenlenen “Fiestalonia Golden Voices of Montserat” adlı yarışmada okulumuzu başarı ile temsil ederek mansiyon ödülü almıştır.

Gaspel Viu Choir şefi Moises Sala’ nın festivale katılan öğrencilerle yapmış olduğu “Master Class” adlı çalışmanın stüdyo kaydı yapılmıştır. “Teatre Costa Brava Sud” da gala gecesine katılan öğrencilerimiz; dans ve koro gruplarıyla sahne almış, stüdyo kaydı alınan parçayı sahnede seslendirmişlerdir. Öğrencilerimiz, performans sonunda katılım belgelerini ve ödüllerini almışlardır.

Rusya, İsrail, İspanya gibi değişik ülkelerden öğrencilerin bulunduğu “Master – Class” lara katılan öğrencilerimiz; şarkı söylemeyi, müziğe farklı bir bakış açısı ile bakmayı tecrübe etmişlerdir.

Okulumuzu ve ülkemizi başarı ile temsil eden okul koromuzu kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.