Haberler< Geri dönün

21.2.2017

İELEV Lisesi Öğrencileri Tiuf’taydı

10-13 Şubat 2017 tarihleri arasında  9. sınıflardan 11 öğrencimiz, Türkiye’nin dört bir yanından İstanbul’a gelen öğrencilerle ülkenin sorunlarına tartışma ortamında Türkçe çözümler üretmeyi amaçlayan VIII. TED İstanbul Ulusal Forumu’na katıldı.

Dört gün süren forumda öğrencilerimiz, diğer delegelerle ülkenin ekonomik, sosyal, kültürel ve çevresel sorunlarına çözüm önerileri getirdiler; katılan delegelerle komite konularına göre tartışma olanağı yakaladılar, yoruldular, emek harcadılar, bir o kadar da eğlendiler. Türkiye’nin sorunlarına çözüm üretmenin mutluluğunu yaşayan öğrencilerimiz, bu süreçte yeni arkadaşlıklar kurarak unutulmaz anlara da  tanık oldular.

Foruma katılan öğrencilerimiz, bu tür forumların gençliği bilinçlendirmek, onların yaşama bakışında farkındalık sağlamak, başka okullardan gelen kendi yaş grubundan katılımcılarla kurulan iş birliğini,  saygıyı, çalışma disiplinini kazandırmak için bu tür ortamların önemli olduğu konusunda fikir birliğine vardılar.

Forumda okulumuzu başarıyla temsil eden öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.