Haberler< Geri dönün

18.4.2017

İELEV Özel Lisesi Keman Öğrencileri, Pera 7. Uluslararası Müzik Festivaline Katıldılar

Geleceğin çağdaş sanatçı adaylarını bir araya getirmek, gençlerin klasik müziğe ilgi ve sevgilerini arttırabilmek, gençlere gelecekte benzer ulusal ve uluslararası müzik etkinliklerinde başarılı olmalarını sağlayacak tecrübeler kazandırmak amacıyla düzenlenen “Pera 7. Uluslararası Müzik Festivali”ne 13 Nisan 2017 Perşembe günü okulumuz keman öğrencileri katıldılar.

Hazırlık sınıfı öğrencilerimizden Doğa Basmacı, İlayda Zeynep İslam , Selin Eylem Satar ve Çisem Açıkgöz’e  festival komitesi tarafından başarı sertifikası verilmiştir. Öğrencilerimizi kutluyor, öğrencilerimize sanat yaşamlarında başarılar diliyoruz.