Haberler< Geri dönün

11.1.2017

İELEV Özel Lisesi World Scholar’s Cup İzmir Turnuvasına Katıldı

İELEV Özel Lisesi 15 öğrenciden oluşan 5 takım ile 7-8 Ocak 2017 tarihlerinde İzmir’de düzenlenen ve dünyanın sayılı uluslararası turnuvalarından biri olan World Scholar's Cup'ın final elemelerine  katıldı. Farklı şehirlerden toplam 75 takımın katıldığı World Scholar's Cup'ta; Scholar's Bowl, Team Debate, Collaborative Writing, Scholar's Challenge gibi kategorilerde öğrenciler İngilizce dil yeteneklerini sergilediler.

Dünyada kırktan fazla ülkede gerçekleşen "World Scholar's Cup" 2007 yılından bu yana düzenlenmektedir. Organizasyonun amacı; geleceğin liderlerine global bir ortam yaratmak,  öğrencilerin becerilerini ve güçlü alanlarını keşfetmelerine olanak sağlamak,  farklı kültürleri bir araya getirmek, fikir ve durumlar üzerine münazara yaptırıp kompozisyon yazdırmaktır.

İELEV Özel Lisesi öğrencileri katıldıkları takım ve bireysel müsabakalarda büyük bir başarı göstermiş ve 5 takım da Global Rounds’a katılmaya hak kazanmıştır. Müsabaka sonuçlarına göre:

3 takım     Scholar’s Bowl

8 öğrenci     Debate Champions/Senior Honor Medal

11 öğrenci     Writing Champions/Senior Honor Medal

1 öğrenci     Senior Honor Medal/ Challenge- Arts

2 öğrenci     Senior Honor Medal/ Challenge- Social Studies

1 öğrenci    Senior Honor Medal/ Challenge- History

2 öğrenci    Senior Honor Medal/ Challenge- Literature

1 öğrenci    Senior Honor Medal/ Challenge- Science

3 öğrenci     Senior Honor Medal/ Challenge- Special Area

1 öğrenci    Senior Honor Medal/ Challenge- All Subjects

3 takım    Top Debate Teams

4 takım    Top Writing Teams

1 takım    Top Challenge Teams

1 öğrenci    School Top Scholar

8 öğrenci    Champion Scholars

2 takım    Champion Team Countdown

1 takım    Champion Teams (4.lük ödülü)

alarak turnuvayı tamamlamışlardır. Öğrencilerimizi gösterdikleri başarılarından dolayı kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.