Başarılarımız< Geri dönün

30.5.2011

İstanbul'un Duvarları Temalı Resim Yarışması Ödüllerini Aldık

Dünyaca Ünlü Türk Sanatçımız Burhan Doğançay’ın kurduğu “Burhan Doğançay Müzesi”nin sekizincisini düzenlediği ilköğretim okulları arası resim yarışması rekor bir katılımla gerçekleşti.

Okulumuz, “İstanbul’un Duvarları” temalı resim yarışmasında bu eğitim-öğretim yılında da büyük başarılara imza attı. “Cemal Reşit Rey” konser ve sergi salonunda düzenlenen ödül töreninde 7000 resim arasından 5/A sınıfı öğrencilerimizden Beril Yılmaz en yüksek jüri puanıyla “Büyükşehir Belediyesi Özel Ödülü”nün sahibi oldu. Yine aynı yarışmada 3/C sınıfı öğrencilerimizden Özben Seza Yıldız ise “Sergileme” ödülünü aldı.

Okulumuza ödüller getiren öğrencilerimizi “İELEV Ailesi” olarak kutlar, 4 Haziran 2011 tarihine kadar CRR’de yer edinecek “İstanbul’un Duvarları” temalı resim yarışması sergisini gezmenizi öneririz.