Okul Öncesi- İlkokul- Ortaokul Ücret Bilgileri

2024-2025 EĞİTİM DÖNEMİ ÜCRET BİLGİLERİ

Kayıt ücretinin belirlenmesinde ilgili mevzuat sınırları içinde kalınması gözetilmiştir. Yemek ücretlerinin belirlenmesinde TÜİK verileri çerçevesinde gıda enflasyon verileri ve sektör standartları dikkate alınmış, menü içerik ve kalitesinin iyileştirilmesi hedeflenmiştir.

Yukarıdaki tabloda belirtilen toplam okul ücretleri 2024-2025 eğitim öğretim dönemi için geçerli olup, bu tutara eğitim öğretim hizmetleri, kahvaltı, öğle yemeği, etkinlikler, şehir içi gezi masrafları, okulda kullanılacak kırtasiye malzemeleri, İELEV öğretmenlerinin hazırladığı ve İELEV’in bastırdığı kitapçıklar ve KDV dahildir. Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından KDV oranlarında değişiklik kararı alınması durumunda fark veliye yansıtılacaktır.

• Tüm ders materyalleri (basılı ve dijital kaynak kitaplar ve okuma kitapları dahil olmak üzere), ders araç ve gereçleri (armonika, flüt, hesap makinesi vb), okul forması, gösterilerde kullanılan kostümler ve servis bedeli okul ücretine dahil değildir.

• Yukarıda yer alan okul ücretleri en geç 2025 yılı Ocak ayında tamamlanacak şekilde aylık eşit taksitler halinde öğrenci velilerinden tahsil edilecektir.

Uygulanacak peşin ödeme indirimleri ile ilgili bilgiler aşağıda yer almaktadır. Belirtilen tarihlerden sonra peşin ödeme indirimi uygulanmayacaktır.

16022024