15.1.2024

Dilek Mektupları Projesi

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında yürüttüğümüz Dilek Mektupları projesinin ilk adımını 20. Yeni Yıl Panayırı’nda sizlerle paylaşmıştık. Değerlisin Derneği ile yürüttüğümüz projemizde bu yıl depremzede öğrencilerimize destek verdik. Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu İlçesi Karacasu köyündeki konteyner kent ilkokulunda öğrenim gören 40 öğrenci hediye isteklerini yazdıkları mektuplarla bize ilettiler. Sosyal Bilgiler Zümresi tarafından organize edilen proje kapsamında bizlere iletilen hediyeleri Kahramanmaraş’a gönderdik. 15 Ocak 2024  Pazartesi günü hediyelerini alan Kars’taki çocuklarımız çok mutlu oldular.  Bir çocuğun yeni yıl dileğini gerçekleştirmek için projeye katılarak maddi ve manevi destek veren İELEV’lilere teşekkür ederiz.