Ödeme Seçenekleri

Aşağıda belirtilen ödeme seçeneklerini kullanarak okul ücretini ödeyebilirsiniz;

a) Peşin ödeme

Peşin ödemede uygulanacak indirim tutarı düşüldükten sonra kalan okul ücretini, anlaşmalı banka hesabımıza yatırabilir ya da Kayıt Yönetim Sistemimizden (KYS) kredi kartınız ile tek çekimde peşin ödeyebilirsiniz. Belirtilen tarihlerden sonra peşin ödeme indirimi uygulanmayacaktır (Amex kart ile ödeme yapılamayacaktır).

Okul ücretinin tek çekim ile peşin ödenmesi halinde bankalar tarafından uygulanacak taksit kampanya detayları her ay bankalar tarafından güncellenmektedir. Bu nedenle güncel kampanya bilgileri için web sayfamızı takip ediniz.

Aşağıda bilgileri bulunan banka kartları ile okul ücretinin tek çekim ile peşin ödenmesi halinde banka tarafından ekstrede taksitli ödeme kolaylığı sağlanmaktadır. Kampanya detayları aşağıda yer almaktadır.

Garanti Bankası, İş Bankası ve Yapı Kredi Bankası’nın “tek çekime 6 taksit kampanyası” 30 Nisan 2024 tarihine kadar devam edecektir.

Garanti Bankası’nın ayrıca Troy Kartlara “tek çekime 9 taksit kampanyası” 30 Nisan 2024 tarihine kadar devam edecektir.

Bu kampanyaların devamına ilişkin güncel bilgi ay sonlarında web sayfamızda paylaşılacaktır.

Kampanya katılım koşulları Kayıt Yönetim Sistemi’nde mevcuttur.

• Garanti Bankası’nın tek çekime 6 taksit kampanyasından faydalanmak için ödeme yapmadan önce Garanti Bonus sahipleri için EGITIM yazıp 3340’ a SMS gönderilmeli ya da Bonus Flash uygulamasından kampanyanın seçilmesi gerekmektedir.
  • Garanti Bankası’nın Troy kartlara tek çekime 9 taksit kampanyasından faydalanmak için ödeme yapmadan önce Troy Logolu Garanti Bonus sahipleri için EGITIMTROY yazıp 3340’ a SMS gönderilmeli ya da Bonus Flash uygulamasından kampanyanın seçilmesi gerekmektedir.

İş Bankasının tek çekime 6 taksit kampanyasından faydalanmak için

* Maximum Mobil uygulaması üzerinden>Kartlarım>Kart işlemlerim>İşlem Taksitlendirme veya Kartlarım> Kart Harcamalarım

* İşCep uygulaması üzerinden>Kartlar>Kredi Kartlarım>Harcamalarım adımlarını takip ediniz.

Yapı Kredi Bankasının tek çekime 6 taksit kampanyasından faydalanmak için

* Harcamanın yapıldığı gün içerisinde, EGITIM yazıp cep telefonuna gelen şifre ile birlikte 4454'e SMS gönderilmesi gerekmektedir.

* SMS ulaşmaması durumunda, peşin alışverişlerinizi, World Mobil uygulamasından “Kart İşlemleri>Harcama Taksitlendirme” menüsünden ve Yapı Kredi Mobil uygulamasından “Kartlarım>Kart Hareketleri” menüsünden harcama gününde taksitlendirebilirsiniz.

b) Kredi kartı ile taksitli ödeme

ielevNET ya da web sayfamız üzerinden ulaşabileceğiniz Kayıt Yönetim Sistemi’nden (KYS) anlaşmalı bankaların kredi kartları ile kolay ve güvenli bir şekilde ödeme yapabilirsiniz.

Anlaşmalı Bankalarımız

1- Yapı ve Kredi Bankası

2- Garanti Bankası

3- İş Bankası

c) Banka Kredili Mevduat Sistemi (TEST Sistemi*) ile taksitli ödeme

Bu sistem ile okul ücreti ödemelerinin yapılabilmesi için mali sorumlu veli adına anlaşmalı bankamız nezdinde kredili mevduat hesabı (TEST) açılacak olup, ödemeler 2025 yılı Ocak ayında tamamlanacak şekilde aylık eşit taksitler halinde TEST hesabına yatırılacaktır. 2023-2024 eğitim-öğretim döneminde KMH/TEST ile ödeme yapan velilerimiz mevcut hesapları üzerinden güncel banka ödeme planlarını şubelerinde tanımlatarak ödemelerini yapabileceklerdir.

*TEST: Yapı ve Kredi Bankası Taksitli Eğitim Sistemi

Veli adına ilk kez TEST hesabı açılabilmesi için gerekli belgeler;

• Nüfus cüzdanı

• Banka Ödeme Planı

*TEST hesabı açtırmak isteyen velilerimizin okullarımızdaki kayıt sorumluları ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Not: Bu sistem ile ödeme yapmayı tercih etmeniz halinde, kayıt işlemini tamamlamak için peşinat tutarını anlaşmalı banka hesabımıza yatırmış olmanız veya Kayıt Yönetim Sistemi’nden (KYS) kredi kartı ile ödemeniz gerekmektedir.

Peşinat tutarı haricindeki diğer taksit tutarları banka nezdinde sizin adınıza açılacak olan TEST hesabına yatırılacaktır.

İletişim Bilgileri

Merkez Öğrenci Muhasebesi ve Burs Ofisi
İlgili: Sevgi Arhan / Çiğdem Meral
Adres: İELEV Eğitim Kurumları AŞ
Tomtom Mah. Yeni Çarşı Cad. No: 32
Kat:-1 Beyoğlu- İstanbul
Tel.: 0212 514 01 47 / Dahili: 112 Dahili:125
E- Posta: sevgia@ielev.org.tr, cigdemm@ielev.org.tr

İELEV Özel 125. Yıl Anaokulu / İlkokulu / Ortaokulu
İlgili: Meltem Elçi
Adres: Nişantepe Mah. Ensar Cad.
No: 4/3 B Blok Çekmeköy- İstanbul
Tel.: 0216 304 69 09 Dahili: 237