Eğitim Öğretim

İELEV Okulları okul öncesi eğitim ve öğretimini 2 ayrı yerleşkede sürdürür. Öğrencilerimiz, 4 - 5 yaş grubunun beceri ve yaratıcılıklarını özgürce ortaya koyabilecekleri, fiziksel ve duygusal gelişimlerine uygun ortamlarda Atatürk ilkeleri doğrultusunda eğitim görürler.

İELEV Anaokulları programı, sosyal, duygusal, zihinsel becerileri yaşayarak geliştirmeyi ve öğrenmekten keyif almayı hedefler. 4 yaşından itibaren kendilerini rahat ifade etmeleri için hazırlanan özel akademik programla, sunum becerisi kazanarak bildiklerini topluluk karşısında aktarabilmeyi geliştiren öğrencilerimiz, aynı zamanda öz güven sahibi olurlar. Çocuklar deneyerek, araştırarak öğrenir ve kendi kendilerine karar verme yetilerini geliştirirler.

Serbest, yapılandırılmış ve kurallı oyunlarla öğrencilerimiz, keşfetmeyi, hayal güçlerini zenginleştirmeyi, iletişim ve problem ile baş etme becerilerini geliştirmeyi öğrenirler.

Uygulamalar
Dil Edinimi
İngilizce Dil Edinimi
Alman Kültürü