7.3.2019

İELEV Özel 125. Yıl Ortaokulu Küçük Kız Voleybol Takımımız “İlçe Şampiyonu”

İELEV Özel 125. Yıl Ortaokulu Küçük Kız Voleybol Takımımız, 22 Şubat- 4 Mart 2019 tarihlerinde gerçekleştirilen “Çekmeköy İlçe Okul Sporları Voleybol Müsabakaları” na katılmıştır.

On dört okulun kıyasıya mücadele ettiği turnuvada 5. sınıf öğrencilerimizden Arya Bingöl, Yağmur Yeğmen, Zeynep Erkmen, Defne Mısırlıoğlu ve Emine Başak Yılmaz; 6. sınıf öğrencilerimizden Selin Alkan, Eda Gültekin, Beril Baransel, Duru Cürgül, Duru Uğur; 7. sınıf öğrencilerimizden Bilgesu Gültekin’ in katılımıyla oluşturulan Küçük Kız Voleybol Takımımız; “İlçe Şampiyonluğu” nu elde etmiştir.

Turnuva süresince okulumuzu centilmence ve başarılı bir şekilde temsil eden öğrencilerimizi tebrik eder, öğrencilerimize başarılarının devamını dileriz.