Bizden Haberler< Geri dönün

20.3.2013

İELEV’li öğrenciler Mozart’ı Yorumluyor.

“Başarılı, Özgür ve Mutlu” çocukların İELEV’ de yetiştiğini anlatabilmekti yapmak istediğimiz. Okullarımızın renkli, hayata dokunan dünyasını yansıtacakları bir film hayal ettik. Başrol oyuncularının keyifle hatırlayacakları, izleyenlerin izlemekten zevk alacakları, sıkılmayacakları bir film olsun istedik.

İletişim ajansımız Hayalgücü’nün fikrini hepimiz çok sevmiştik. Planlar, kurgular, cast, mekan, ışık … derken oldukça kısa bir sürede öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, özverili çalışmaları velilerimizin de anlayışlı yaklaşımı ile “Yaşasın Okulumuz” filmi hazırdı. Her izlediğimizde yüzümüzü güldüren, alışılmışın dışında ama "Biz" i anlatan bir film yaptığımıza inanıyoruz.

Başta İELEV’li öğrencilerimiz olmak üzere proje koordinatörümüz Tansel Atasagun’a (İEL’87), süpervizörümüz Semih Demirdelen’e (İEL’88),yönetmenimiz Burak Yıldırım’a emekleri için teşekkür ederiz.

Tabii beğenileri ve övgü dolu paylaşımları ile bizleri onurlandıran velilerimize de eğitim yolculuğumuzda her zaman yanımızda oldukları için bir kez daha teşekkürler.

Sevgili İELEV Ailesi,

Yaşasın Okulumuz klibini hem keyifle izledim, hem de çevremde bir sürü kişiye gönderdim. O kadar güzel bir kurgu ve konsept var ki sizleri yürekten tebrik etmek istiyorum.

Çok güzel bir başlangıç yapmışsınız, tamamen ülkemizin değerleri, biz yaştakilerin unutulmaz çocuk şarkısı ile... ve tabi ki tam havaya uygun 2 şirin kızımız mükemmel bir cast seçimi olmuş. Hemen akabinde hızlanan ve Almanca'ya dönen bir bölüm var, yani Türküz değerlerimiz önemli ama Almanca'yı da öğreniriz, ayrıca sosyal faaliyetlerimiz de çok yoğundur mesajı veriyor ve herkes bir araya toplanıyor. Bu bölümdeki cool gitarist delikanlı da çok güzel uymuş bu hareketli bölüme. Son bölümde ingilizceyi de öğretiriz eğlenmeyi de biliriz mesajı başarılı bir şekilde verilmiş, çok da iyi olmuş sadece Almanca olmaması. Bu bölüm için oğlumu seçip güzel bir şekilde katkı sağlamasına izin verdiğiniz için çok teşekkür ederim (Bu konuda özellikle Ebru Germiyanoğlu Hocam' a çabalarından ötürü şükranlarımı sunuyorum).

8 yıldır oğlum okulunuzda. İlk 4-5 yıl bazı iniş çıkışlar yaşandı, sık yönetim ve öğretmen değişiklikleri, servis firmasında değişiklikler vb. oldu ve zor günler yaşandı ama ben her zaman toplamda memnundum ve soran herkese okulumuzu tavsiye ettim, bir sürü yakınım da çocuğunu benim de önerim doğrultusunda İELEV' e verdi.

Özellikle son 3-4 yıldır daha da tutarlı daha da istikrarlı bir çizgi oturttuğunuz ve bunu bu güzel filmle ölümsüzleştirdiğiniz için emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.

Sevgi ve saygılarımla.”

Hakan Koçer
İELEV Özel İlköğretim Okulu Öğrencimiz Derin Koçer’in Babası