18.4.2024

Ressam Atilla Aktürk ile Sanat Dolu Bir Söyleşi

İELEV Özel Ortaokulu Dünya Sanat Günü kutlamaları kapsamında 18 Nisan 2024 tarihinde okulumuza ressam Atilla Aktürk konuk oldu. 5. sınıf öğrencilerimizle konferans salonunda gerçekleşen söyleşide, Aktürk sanatla dolu bir atmosfer yaratarak öğrencilerimizle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Söyleşide Atilla Aktürk’ün hayatı, sanatı ve eserleri hakkında bilgi edinen öğrencilerimiz, ressamın sanat felsefesi ve ilham kaynaklarını da keşfetme imkânı buldu. Ressamın tablolarındaki renklerin ve çizgilerin ifade gücü üzerine yapılan sohbetler, öğrencilerimizin sanat algısını geliştirmelerine katkıda bulundu. Öğrencilerimizin hayal güçlerinin gelişmesine de katkıda bulunan bu keyifli ve ilham verici etkinlik için Atilla Aktürk’e teşekkür ederiz.