18.1.2024

3. Kariyer Günümüzü Tamamladık

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümümüz tarafından 18 Ocak 2024 tarihinde “3. Kariyer Günü” gerçekleştirildi. Öğrencilerimizin kariyer planlamalarına destek olmak amacıyla düzenlenen bu etkinlikte farklı mesleklerden alanında uzman kişiler öğrencilerimizle deneyimlerini paylaştı. Konuklarımız öğrencilerimize eğitimleri, mesleki gelişimleri, mesleklerinde karşılaştıkları zorluklar ya da güzellikler hakkında bilgiler verdiler. Eş zamanlı 25’er dakikalık oturumlarda düzenlenen paylaşımlarda tıp, pazarlama, mühendislik, medya-iletişim, hukuk, mimarlık ve veterinerlik gibi pek çok alandan uzmanlar öğrencilerimizin sorularını yanıtladılar. Bu faydalı etkinlik için Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümümüze teşekkür ederiz.