17.1.2024

Atatürk'ü Gururlandıralım!

İELEV Özel Lisesi 11. sınıf öğrencilerimiz tarafından 17 Ocak 2024 tarihinde 100. yıl etkinlikleri kapsamında Atatürk ilke ve devrimlerini tüm öğrencilere benimsetmek adına “Gençliğe Hitabe Güzel Okuma” yarışması düzenlendi. Bu yarışma kapsamında öğrencilerimiz, Gençliğe Hitabe'yi ezberden ve vurgulara dikkat ederek okumaya çalıştılar. Üç öğretmenimizden oluşan jüri kurulunun değerlendirmesi sonucunda Theodora Esin Filippidis birinci olurken, Kaan İsmet Abalıoğlu ikinci ve Tuana Baş/Doğukan Özkaba ikilisi üçüncü oldular. Katılım ücreti olarak toplanan para ise Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfına bağışlandı. Etkinliği organize eden 11. sınıf öğrencilerimiz Yusuf Arpacı, Tuna Tiryaki, Ece Lara Kocakuşak, Sarp Selçuk, Alp Erdem Akdeniz ve Arda Çekmece’ye teşekkür ederiz.