15.12.2023

CAS Sergimizi Açtık

İELEV Özel Lisesi IBDP 2024 ve 2025 grubu öğrencilerimiz, 15 Aralık 2023 tarihinde CAS deneyimlerini ve projelerini paylaştıkları bir sergi düzenlediler. İELEV Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Dr. Seda Çelik Teker, İdari Koordinatörümüz Sayın Ümit Kaymaz, Okul Müdürümüz Sayın Selmin Köksel ve Alman Direktörümüz Sayın Thomas Stahlman’ın katılımlarıyla gerçekleşen sergi açılışımızdan sonra öğrencilerimiz emekleriyle hazırladıkları projelerini sundular. Büyük ilgiyle karşılanan sergide, IBDP öğrencilerimiz deneyimlerini ve edindikleri kazanımları Yönetim Kurulumuza, öğretmenlerimize ve alt sınıflardaki arkadaşlarına aktardı. Çalışmaları için öğrencilerimize ve hiç bitmeyen destekleri için CAS Koordinatörlerimiz Berna Atlanç ve Alper Korkmaz’a teşekkür ederiz.