22.3.2024

ESU Public Speaking Yarışması’nda Büyük Başarı

İELEV Özel Lisesi 10-D sınıfı öğrencimiz Defne İnci Ulus, 22 Mart 2024 tarihinde Hisar Okullarında düzenlenen ESU (Public Speaking) ve ESU-(Toplum Önünde hazırlıklı ve Anlık Konuşma) Yarışmasına “A Great Leader Can Change the World in an Instant” (Büyük Bir Lider Dünyayı Bir Anda Değiştirebilir.) başlıklı konuşmasıyla  okulumuzu temsilen katıldı. Defne İnci Ulus, yarışmada büyük bir başarı göstererek düzenlenen yarı finalin ardından yarışmayı ikinci olarak tamamladı. Öğrencimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

IELEV Private High School 10 D student Defne İnci Ulus participated in the ESU- (Public Speaking) ESU- (Prepared and Instant Public Speaking) Competition with the theme 'A great leader can change the world in an instant' on 22 March 2024 at Hisar Schools. İnci showed great success in this competition and won the second place after the semi-final. We congratulate our student and wish her continued success.