Haberler< Geri dönün

11.12.2014

İELEV Özel Lisesi Öğrencileri Münazara Etkinliğini Başarıyla Gerçekleştirdi

İELEV Özel Lisesi öğrencilerimiz, 10 Aralık 2014 Çarşamba günü Türkçe ve Fen Bilimleri Bölümlerinin disiplinler arası bir çalışma kapsamında yürüttüğü münazara etkinliğini gerçekleştirdiler. “Genetik mühendisliği yararlı mıdır yoksa zararlı mıdır?” başlıklı etkinlikte amacımız; öğrencilerimizin teknolojinin tek başına ne iyi ne de kötü olduğunu ancak ürünlerin ve sistemlerin kullanımı hakkındaki kararların istendik veya istenmedik sonuçlara yol açabileceğini fark ederek birer fen okuryazarı olmalarına katkıda bulunmak, ders dışında başka kitapları da okuması ve incelemesine katkıda bulunmak, konuşma becerilerini geliştirmek, düşünceleri arasında bağ kurarak düşüncelerini kusursuz bir şekilde dile getirmelerini sağlamaktır. İELEV Özel Lisesi öğretmenleri olarak öğrencilerimizin münazara boyunca gösterdikleri nazik tavırlarla bir kere daha gurur duyuyoruz.