13.1.2024

Müzik Yarışmasında Büyük Başarı!

İELEV Özel Lisesi öğrencilerimiz 13 Ocak 2024 tarihinde İstanbul Alman Lisesinde düzenlenen “Jugend Musiziert” bölgesel yarışmasını başarıyla tamamladı. Pop bass kategorisinde 10. sınıf öğrencilerimizden Kuzey Koçdemir, gitarda 11. sınıf öğrencimiz Doğukan Özkaba ve müzik kategorisinde 9. sınıf öğrencimiz Arya Bingöl birincilik kazandılar. Bu başarıyla öğrencilerimiz mart ayında Milano'da gerçekleşecek olan ve uluslararası bütün Alman okullarının katılacağı JUMN müzik yarışmasına katılmaya hak kazandılar. Hazırlık sınıfı öğrencimiz Zehra Karaoğlu ve 9. sınıf öğrencimiz Metehan Bayur da dört el piyano kategorisinde ikincilik ödülü alarak okulumuzu başarıyla temsil etti. Yarışmaya katılan öğrencilerimizi tebrik ediyor ve turu geçen öğrencilerimize Milano’daki yarışmada başarılar diliyoruz.